Car Window Tinting Idéer

Automobile fönster toning finns i olika färger och nivåer av mörker. Varje annan stil kan lägga något i utseendet på din bil. Få dina fönster tonade professionellt kan vara dyrt, men det kommer att bidra till att jobbet görs korrekt. Med tiden, om det görs på fel sätt, kan färgen börja är att ändra och nyansen börjar bubbla. Toning är mycket användbart i varma platser för att ge skugga och hålla bilen bilen sval. Speglad
p Om du gillar utseendet på spegelglas, kan detta tillämpas på bilens fönster färgton. Dessa fönster ger ditt fönster en speglad utseende så att folk inte kan se i. Kontrollera din statens lagar för att se om speglad fönster är lagliga. När polisen inte kan se in i bilen, orsakar detta ett problem för poliser.
Colored

Få dina fönster tonade en färg är ett alternativ också. Vissa färger ger mer skugga än andra, och vissa är bara för kosmetiska värde. Toning kan hittas i nästan alla färger, så välj en nyans som passar bäst på din bil, med tanke på eventuella statliga eller lokala lagar. Du kan ha fönstren tonade flera gånger för att skapa färg eller stil som du vill uppnå.
Darkness

Tinting kan variera i mörkret från en mild skugga till nästan helt svart. Men vissa stater har krav på hur mörkt du kan tona dina fönster. Brott mot statliga lagar kan leda till en biljett eller böter utfärdas. Vissa lagar kräver att din främre fönstren tonas ljusare än ryggen så att föraren är helt synlig. Dessutom, den mörkare fönstren, desto mer skymd din vision kommer att bli när du kör, särskilt på natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88445.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.