Hur Camo sprayfärg en lastbil

Stil är en subjektiv sak, inte bara personlig karaktär, men ofta regionalt eller funktionellt-driven. Maskeringsfärg jobb är en av de styling cues som du antingen få eller du inte, men du behöver inte vara Picasso för att skapa en som du kan vara stolt över. Kom bara ihåg att det i slutändan handlar det om vad som ser bra ut för dig, under inga omständigheter är en vit svans rådjur någonsin kommer att förväxla din kapade upp F-150 för en bit skog, oavsett hur väl du har förklädd det . Saker du behöver
400-slippapper
Foam slipblock
Målare tejp
tidningen
Rakblad
Satin sprayfärg i ditt val av färger
Local växtliv

Visa fler instruktioner
1

tvätta lastbilen, torka den och täck med tejp och papper något som du inte vill ha målat. Använd ett rakblad för att trimma tejp runt strålkastare, bakljus och fönster trim.
2

Sand allt som du inte har tejpade över med 400-slippapper. Du behöver inte göra en massa intensiv kaross här, bara sand nog att ta bort glansen från din befintliga färgen så den nya färgen kommer att hålla Addera 3

Välj ett färgschema med. säsong och personlig smak. De flesta jägare föredrar att gå med en brun-brun-svart färgschema, eftersom jaktsäsongen på de flesta ställen börjar i höst. Andra förare föredrar en grön-gul-brun våren system, och en svart-vit-grå vinter systemet kommer att se bra ut på nästan vad som helst. Oavsett färgschema, köpa tre nyanser av vid minst tre olika färger av färg och tilldela dem alfanumeriska färgkoder från mörkast till ljusast. I vårt exempel kommer vi att använda brunt, grönt och gult, i detta fall, kommer dessa koder att vara - från mörkaste till ljusaste i antal - B1, B2 och B3, G1, G2 och G3, och Y1, Y2 och Y3 .
4

Fastställa en grundfärg av den mörkaste färgen i paletten (B1 i detta fall) runt botten av kroppen och tona upp mot fönstren. Fastställa en grundfärg på din lättaste dominerande färgen (G3 i detta fall) från taket ner på sidorna, bleknar den i svart i en tvåtons-system.
5

Plocka några lemmar från tre till fem olika sorters växter i ditt område och se till att hålla dem konsekvent med din säsongsbetonat tema. Raka kvistar bort av endera sidan, så att man hamnar med en princip-flat "mask" av lemmen som låg på din lastbil kropp. Plocka växter av varierande storlek och typ, från stora till små. Lastbilen i vårt exempel kommer att representera Central Florida, så vi kommer att använda en del ek, skrubba tall, Palmetto och grenar alm.
6

Lay "Mask" grenar ut efter putsning i ordning från minsta täckning till störst. De ek och alm filialer i vårt exempel täcka minst området, de barr täcker mer och de breda palmetto löv täcker det mesta.
7

Börja din första kamouflage päls med de bredaste-täckning blad (Palmetto , i det här fallet) som masker och din andra, tredje och fjärde ljusaste färgerna (Y1, Y2 och G3 här). Tanken är att hålla maskerande grenar upp mot lastbilen och "ghost" färg genom bladen för att ge intryck av formen på flaket.
8

börja måla med den lättaste av dina tre färger. När du har avspeglade grenen form till din lastbil, flytta grenen om 1/8-tums mot framför lastbilen och spöket del av din mörkare färg på den bakre sidan av bladen. Detta kommer att ge ditt kontor en snygg 3-D-effekt som verkligen kommer att göra det pop. Fortsätt former spökbilder gren över din lastbil, och se till att lämna lite tomrum här och där. Alternate färg ofta,. I detta fall kommer vi använda G3 och Y1 för vissa branscher, och Y1 och Y2 för andra
9

Låt färgen torka helt, och sedan gå vidare med en annan kappa i din nästa mörkaste eller dominerande färgskala och med nästa finaste-täckning grenar. I detta fall, använd B3, G1 och G2 med grankvistar, och kanske lite ek för djup. Upprepa spökbilder, maskering och skuggning förfarande som beskrivs ovan med detta andra skikt. Fyll i de tomma utrymmen du kvar från den första beläggningen med denna päls, eftersom det är din dominerande färgen.
10

Låt detta skikt torka helt, och sedan gå vidare med dina mörkaste färger och finaste-täckning blad . Denna päls är mer att lägga skuggor och djup i mitten pälsen än något annat, så spraya färgen i korta stötar cirka fem inches från kroppen. Kom ihåg att mitt coat - grön i det här fallet - är den dominerande färgen, och att maskerna i detta skikt kommer att lämna löv-formade håligheter som visar färgerna nedan. Tanken här är att avtryck formerna hos de finare bladen - alm och ek i detta fall - på green genom att skapa skuggor runt dem Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89593.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.