Rhino Foder Vs. Linje X

Eftermarknad säng liners kan lägga överklaga och skydd till alla fordon dragande eller transporterar gods. Rhino foder och Linje X, två ledare på marknaden, är i framkant inom innovation och forskning för att tillverka den bästa produkten som möjligt. Historia

Rhino Foder bildades 1988 med uppdrag att "utveckla egna höga formuleringar prestanda kemiska ... för detaljhandeln tillämpningar." Baserad på en 100-procent-solid miljövänliga formel, har Rhino Lining produkter gjort företaget till världens största tillverkare av påsprutade polyuretan.

Huvudkontor i Santa, Ana, Kalifornien, Linje X var den första rikstäckande spray-on flaket liner franchise och har vuxit till att vara i 550 orter i 26 länder världen över.
Fakta

Tillverkad av en kombination av polyuretaner och epoxiplaster, Rhino foder innehåller några flyktiga organiska föreningar. Den permanenta, vattentäta bindning mellan fodret och den yta som sprutas på, oavsett om det är lastbil sängar eller tak, ger skydd mot rost och korrosion.

Linje X inte bara används för kommersiella tillämpningar, men industri, jordbruk och militären har också använt produkterna. Med en heltid forsknings-och utvecklingsavdelning som fungerar ur ett 15.000 kvadratmeter stora anläggningen, är Linje X testas av Army Corps of Engineers och Air Force Research Lab.
Funktioner
produkter

Rhino som hårdföra, vilket är den svåraste sängen liner Rhino gör, används för tunga stötytor att skydda mot repor och skador, och tillämpas på kommersiella fordon, tunga maskiner och golv .

En liknande produkt från linjen X, XS-100, är ​​gjord av en polyuretan-och polyurea blandning formel som får höga industrin betyg för sin hållbarhet och lång livslängd.
Överväganden

Rhino liners tillämpas kallt med lågt tryck för att säkerställa en större tjocklek (3/8 till 1/4 tum) än Linje X och en mjukare, gummiliknande känsla. Men eftersom fodret appliceras tjockare, följer det inte konturerna av flaket också, vilket leder till en inkonsekvent tjocklek.

Linjen X liners appliceras varm med ett högtryckssystem, vilket ger ett inlägg ansökan gnistra till dem. Även om de tenderar att vara en grövre yta som kan vara hårt på knän och last, desto mer polyurea i formeln gör liners starkare och mer rivstarkt. Addera Expert Insight

Enligt Tundra högkvarter, en webbplats som handlar om tillbehör och andra eftermarknadstjänster tilläggsprodukter till Toyota Tundra lastbilar, är det självklara valet mellan de två märkena lätt, sade "linjen X liners är oftast snyggare .. . är starkare, och Linje X installation kvalitet tenderar att vara högre. "Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87995.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.