Suzuki Esteem Ground Effekter

Suzuki Esteem var en japansk kompakt bil linje säljs i USA mellan 1995 och 2002. Versioner av fordonet ingår tre dörrar, fyrdörrars och vagn konfigurationer som drevs av en rad olika motorer, från en grundläggande 1,4 liters 4-cylindrig bensinmotor till en 1,9 liters diesel. Som av 2010, sträcker bilens andrahandsvärde från $ 600 till $ 2700, och erbjuder ett rimligt utropspris för köpare som vill skräddarsy en liten bil med individuella eftermarknaden tillbehör markeffekt. Bodykits

bodykits är en av de mer aktiva eftermarknaden accessoriska återförsäljare i USA. Bolaget, baserat i Minneapolis, Minnesota, säljer produkter som sträcker sig från små kroppsdelar såsom trösklar eller eldrivna /manuell sidospeglar, till vingar /spoilers, hela fender församlingar /flairs, galler fram och huvor motor och huva skopor. Beroende på delen kategori, priserna varierar från $ 33,99 för en enda dörrtröskel, till ett polerat billet aluminium galler kostar $ 399.

Bodykit

800 Nicollete Mall, Suite1180

Minneapolis, MN
Factory Vingar
Wings

Factory har sitt huvudkontor i Pittsburgh, Pennsylvania. Företaget är främst inriktad på försäljning av tillbehör vinge församlingar, samt byggsatser spoiler för ett antal bilar, inklusive sedanmodell versionen av Suzuki Esteem såldes under 1995-2001 årsmodeller. Enligt Factory Wings katalogen online, erbjuder företaget två spoiler kit och en vinge montering. Priserna för dessa produkter varierar från $ 99 för en primer-endast bak-däcket spoiler, till en fullt målad bak-däck vinge montering på $ 316.

Factory Wings

240 Executive Drive

PO Box 2519

Cranberry Township, PA Addera Bodykits4me

Bodykits4me, ligger i Ontario, Kalifornien, är en deltagare i den mycket aktiva Southern California online auto tillbehör marknaden. Företaget säljer Ohio-manufacturered Razzi line bodykit, samt delar och tillbehör till ett brett utbud av bilar. I fallet med den Suzuki Esteem sedan, säljer Bodykits4me en enda, upplyst akterdäck monterad spoiler kit. Enheten är tillverkad av blåst glasfiber och är redo att måla. Produkten erbjuds till ett rabatterat pris på $ 141,36 per enhet.

Bodykits4me.com

2028 East Franics Street

Ontario, CA Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88473.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.