Hur man programmera en nyckelbricka på en 1997 Toyota Avalon

Nyare bilar har enklare metoder för att skriva in keyless-posten synkronisering läget. Detta utförs vanligtvis genom att trycka på en rad knappar eller vrida tändningen snabbt. Dock använder 1997 Toyota Avalon en äldre keyless-system för inresa. Om du vill ange synkronisering läget, måste du hoppa anslutningen för att aktivera det trådlösa dörrlås sändare. En enkel bygel kan köpas på någon bil eller järnaffär. Saker du behöver
Byglingstråd
Visa fler instruktioner
1

Dra i trunk release. Stäng av motorn och ta ur nyckeln. Öppna bagageluckan och leta anslutningsmodulen i bakre hörnet av stammen.
2

Koppla ur anslutningen. Håll kontakten med fästa klämman uppåt. Sätt i ena änden av bygeln tråden i nedre högra terminalen. Sätt i den andra änden i uttaget till vänster om det. Dessa är anslutningarna 12 och 11, men de är inte märkta. De dörrlås och trunk release cykel för att bekräfta att du har angett synkronisering läget.
3

Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen. Dörrarna och trunk release cykeln igen. Fjärrkontrollen är programmerad.
4

Tryck på valfri knapp på en extra fjärrkontroll, om du programmera mer än en. Avlägsna bygel från pluggen. Anslut anslutningen tillbaka in i modulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88321.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.