Hur Wire ett batteri för en Trailer Break Away Kit

Körning med släpvagn kan vara farliga, särskilt om släpvagnen lossnar från dragfordonet. Installerar en trailer utbrytningen kan minska sådana incidenter. En utbrytning kit utlöser en omkopplare som aktiverar släpvagnens bromsar om en utbrytning inträffar. För att åstadkomma en utbrytning kit, behöver din släpvagn ett batteri. Om den inte redan har en, måste du installera ett batteri för att driva brytaren utan bilens elektriska anslutningen. Saker du behöver
Scotch lås kontakter
eltejp slipsar
Kabel
Visa fler instruktioner
1

Kör den svarta kabeln från utbrytningen batterilåda till den röda tråden på vagnens sele och koppla ihop de två med en scotch låsanslutning. Dessa fungerar genom att placera en tråd i varje spår och stänga grinden. Denna tråd laddar batteriet när det inte används.
2

Kör den vita kabeln från utbrytningen batteriet rutan till den vita ledningen på vagnens sele och ansluta med en scotch låsanslutning. Denna tråd är den neutrala anslutningen.
3

Kör blå kabeln från utbrytningen rutan till utbrytningen brytaren och ansluta till en av de blå trådarna med en scotch låsanslutning.

4

Kör den andra blå kabeln från utbrytningen byta till den blå kabeln på vagnens sele och ansluta med en scotch låsanslutning.
5

Wrap alla anslutningar ordentligt med eltejp . Fäst de lösa trådarna till släpet med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89585.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.