Hur man installerar Hella Vision Lights i en Jeep Cherokee

En dim strålkastare är inte bara en fara på vägen för nattrafik, kan det också leda till trafik citat och böter domstol. Uppgradera dig Jeep Cherokee strålkastare är ett smart sätt att se till att körningen är säker och vägen är tillräckligt upplysta. Hella Vision strålkastare finns i en mängd olika tillämpningar, storlekar och styrkor glödlampa för Jeep Cherokee, men inte alla av dem är lagliga för gatbruk. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de fyra skruvarna som håller strålkastaren bezel till fabriken strålkastare hinken. Den bezel pjäs är dekorativ pjäs som omger strålkastare.
2

Använd Phillips skruvmejsel och ta bort de tre skruvarna som håller ringen strålkastare hållaren till grillen. Strålkastaren kommer att lossna när dessa skruvar är borttagna. Var noga med att stödja strålkastare samtidigt ta bort skruvarna.
3

Dra strålkastaren hinken ut från grillen och ta bort strålkastaren eluttaget på baksidan av skopan. Vrid kopplingen moturs för att ta bort den ur hinken.
4

Vrid lampan i den nya Hella strålkastarhuset. Beroende på vilket år av Jeep Cherokee, fick nya strålkastare lökar ingå i de nya husen. Fäst den elektriska anslutningen till glödlampan.
5

Fäst Hella strålkastare hink till låsringen i grillen. Använd de fyra skruvarna och Phillips skruvmejsel för att placera skopan i låsringen.
6

Återkoppla strålkastare bezel med de tre skruvarna. Använd stjärnskruvmejsel och dra åt alla skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89327.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.