Hur man installerar Mustang Hood Pins

När du bygger en racerbil, har alla delar på bilen ett syfte, annars är det dödvikt. Hood pins är designade så att du snabbt kan öppna huven på bilen, antingen i en nödsituation eller för bekvämlighet, när man arbetar under huven. Installationen kan vara lite knepigt, men när det görs på rätt sätt, kan det fyllas i ungefär en timme. Saker du behöver
Måttband
märkpenna pins
Hood
Drill
Metall borr
Maskeringstejp
skiftnyckel satt
3/8- tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Nitar
nitpistol
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och lokalisera ett område på kärnan stöd där du kan montera huven stift. Detta område ska vara fri från hinder, och har tillräckligt med utrymme undertill för stiftet att vara fri och klar. Försök att hålla stiften så nära fendrar som möjligt, för styrka.
2

markera platsen för en av stiften på kärnan stöd, med permanent märkpenna.

3

Mät avståndet från fender till huven stift märket med måttband, och överföra denna mätning till andra sidan av kärnan stöd. Detta kommer att säkerställa att din huv stift är symmetriska.
4

Borra ett hål för första huven stift, med borrmaskin och metall borrkronor. Du vill börja med en liten borr som 1/8-tums, och sedan öka successivt tills du når diameter huven stift. Upprepa denna process på andra sidan av kärnan stöd.
5

Säkra huven stift till kärnan stöd med skiftnyckel.
6

placera försiktigt huva ned på rampens pluggar, så att huven stöds av stiften. Markera omkretsen av stiftet på huven. Detta kommer att ge dig ett utrymme för stiften att gå igenom.
7

Tape ovansidan av huven, med hjälp av maskeringstejp. Detta för att skydda lacken från att skadas i borrningsprocessen.
8

Borra ett 1/8-tums hål från botten av huven genom till framsidan av huven. Detta är en anpassning hål för att säkerställa att din placering är korrekt.
9

Sänk huven på stiften igen. Se till att du kan se stiftet genom hålet i huven. Om inte, borra ett andra hål och justera därefter.
10

Drill från toppen av huven på maskeringstejp sidan, med borrmaskin och borrar. Byt upp dig till successivt större storlekar tills du kommer till en bit två steg större än huven stift.
11

Sänk huven på huven stift, och se till att hålen linje. Du kan behöva öppna hålen lite för att få godkännande, för att göra det, borra ett steg högre, med borrmaskin och borrar
12

Stäng huven hela vägen och platsen. huven stift sköld på huven. Markera hålen i huven stift sköld på maskeringstejp, med permanent märkpenna.
13

bort skölden huven stift och borra hål i huven där du markerat dem från skärmen. Hålet ska vara samma diameter som nitarna.
14

Ta bort maskeringstejpen från huven och placera skölden huven stift på huven.
15

Placera nitar genom huven stift sköld och i hålen på kåpan. Placera nitpistol på nitarna och dra dem hårt för att säkra skyddet huven stift till huven.
16

Öppna huven och skruva isär låset fabriken huven, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Koppla bort Huvlås, med hjälp av skruvmejsel.
17

Stäng huven och placera lastappen genom huven stift för att säkra huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88023.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.