1993 Buick Roadmaster Hitch Instruktioner

Även om 1993 års Buick Roadmaster är en bil (eller kombi), den har en liknande motor till GM lastbilar. Dessa bilar är kapabla att körning med släpvagn eller liten bil bakom dem. Detta gör bilen mer mångsidig, och utökar mängden gods du kan bära. Men, måste du först installera en dragkrok på Roadmaster. Det tar ungefär en timme att göra ordentligt. Saker du behöver
Dragkrok kit
skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums momentnyckel
Drill
9 /16-tums metall borr
Märkpenna
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Ligg på rygg under den bakre stötfångaren på Roadmaster. Unbolt bultarna som håller det energiupptagande cylindrar på den bakre stötfångaren med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
2

Mät undersidan av hjälpramen på Roadmaster. Gör en markering på undersidan av ramen 14 1/2 inches framåt av änden av ramen med permanent märkpenna. Gör sedan en 1 - till 2-tums linje ner längden av hjälpramen vid 14-1/2-inch märket. Plocka upp mittsektionen av dragkrok och lyft upp under chassit. Rada upp plattorna på mittsektionen till plattorna på det energiupptagande cylindrar. Bolt skumt löst till cylindern plattorna (med hjälp av tandade brickor och muttrar från dragkrokssatsen).
3

Lyft sidoplåtarna ur satsen på sidorna av dragkrok och installera den på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Rada upp sidoplåtarna på raderna du gjorde i steg 2, och se till att plattorna är centrerade på linjerna. Markera centrum för monteringshålen på plattorna med märkpenna, sedan skruva isär plattorna med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Borra upp hålen i hjälpramen med borrmaskin och borr.
4

Installera dragtråden ingår i satsen genom hålet du just borrat i sidan av ramen och loopa den genom tillgång hål. Installera en vagn bult och skruv plattan på draglinan med händerna. Montera distansringen ur satsen på plattan. Dra draglinan genom hjälpramen tills gängorna på bultarna kommer genom hjälpramen.
5

Montera sidoplåtarna på skumt med 3/8-tums Ratchet och uttag och en obestämd skiftnyckel. Bolt sidoplåtarna till vagnsbultarna med tandbrickor och lås muttrar ur satsen. Dra åt bultarna på energiabsorberande cylinder till 25 ft-lbs. med 3/8-tums momentnyckel. Dra åt bultarna sidoplattelement till 35 ft-lbs., Då vagnsbultarna ner till 70 ft-lbs. med 3/8-tums momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89334.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.