Så monterar du ett Vändskivskoppling

med en hake på din bil ger det extra funktion, men det finns bara så mycket du kan dra med en traditionell bumper mount eller mottagare skumt. Om du måste dra riktigt tunga saker såsom en hästtransport eller en multi-bil trailer, då du vill ha en Vändskivskoppling, som monteras i mitten av sängen och ger dig en hel del mer styrka för dina fästpunkter. I det här fallet är projektet fordonet en 2007 Chevrolet Silverado 2500, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Vändskivskoppling kit
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag
Torx-huvud hylssats
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Drill
2 1/2-tums hålsåg bit
assistent
Visa fler instruktioner
1

bort reservdäcket från lastbilen med hjälp av de verktyg som tillhandahålls med fordonet och set däcket åt sidan. Unbolt avgaserna värmeskölden från undersidan av sängen med 3/8-tums Ratchet, förlängning och Torx-huvud sockets.
2

Skjut den bakre tvärbalken från vändskivan kit i mellan längst ned i sängen och toppen av framerail. Om det är för hårt på en passning, lossa bultarna säng monteringen med 1/2-tums Ratchet och uttag för att möjliggöra lite mer utrymme. Gör detta med den andra under sängen tvärbalk med kitet också. Om din lastbil är utrustad med en fabrik broms controller, skruva isär den från förarsidan framerail med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Skjut sidoramen fästena på utsidan av ramen bakom däcket och skruva dem på plats löst med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Det finns ett hack i sidan fästet som sammanfaller med fyrkantsrör i mitten av sängen som ska hjälpa dig att justera fästet. Rikta in hålen med tvärbalkar från steg 2 med fästena på sidan av ramen och skruva ihop dem med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Thread den spetsiga skruven som medföljer vändskiva satsen i bulthålen på undersidan av de tvärbalkar så att den spetsiga änden av bulten går upp mot botten av bädden. Dra ner det hela vägen. Detta kommer att sätta små gupp i sängen golvet, vilket kommer att visa dig var du ska borra hålen för de cirkulära puckar från vändskivan kit.
5

Placera dig i sängen och fäst hålet såg till borren. Leta gupp i sängen golvet från steg 4 och placera i mitten av hålet såg på knölen och borra ut fyra 2 1/2-tums hål i sängen golvet. Placera de cirkulära puckar från vändskivan kit i hålen och montera puckarna till hålen med Torx-bultarna som ingår i satsen och en 1/2-tums Ratchet, med torx-huvud sockets.
6

Dra varje bult på satsen med en 1/2-tums Ratchet och uttag, sedan installera om reservdäcket på fordonet. Med hjälp av din assistent, plocka upp Vändskivskoppling själv och släppa den i puckarna i sängen, låsa den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88189.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.