Kommer en Chrome Exhaust Tip Make My Car Louder?

Medan de flesta avgassystem tips läggs för visuella intryck, lagt några avgassystem tips till fordon för att förändra den ljudprofil av avgassystemet. Avgassystem tips är ansluten till avgasröret med klämmor, skruvar, bultar eller svetsar. Spetsen utformning bestämmer effekten på den ljudprofil av motorn. Funktion

avgassystem tips är främst knutna till fordon för att ändra stil eller utseende av fordonet. Metall typer inte märkbart påverkar ljudprofil av avgassystemet.
Design

slutrör design av form och konstruktion direkt påverkar ljudet profil avgaserna . Avgassystem tips som ökar i diameter eller är avfasade eller facklas sannolikt kommer att förstärka avgaserna. Tips som är dubbla väggar är tillverkade av två ark av metall med olika diametrar förbundna vid båda ändarna av avgas dricks. Dual-väggiga tips verkar lägga till mer bulk, och kan också öka resonansen hos avgaserna ljud som ett resultat av den chambered dricks. För att hålla avgas ljud som liknar det nuvarande systemet, välj ett slutrör som är utformad för att glida över det befintliga avgasröret och liknande diameter.
Foder

Chrome avgassystem tips som innehåller ljuddämpande foder kallas "resonans tips." Resonans tips är fodrade med glasfiber eller annat ljudabsorberande material och är oftast installeras för att minska ljudet av fordonet. Det finns ingen märkbar skillnad mellan krom
Metal

och rostfritt avgassystem låter av samma konstruktion. Den primära skillnaden i metaller är korrosionsbeständigheten hittas med rostfritt stål. Dessutom krävs mindre underhåll krävs för att hålla en hög nivå av glans med rostfritt stål. Rostfritt stål är oftast dyrare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88719.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.