Hur man installerar en Saleen S281 Bakspoiler

Den Saleen Mustang är ett tekniskt underverk. Den hästkrafter den producerar är bland de bästa i sin klass, som är fjädring och hantering kapacitet. Men dynamiken i Saleen har att göra med mer än motorn och fjädring. Kroppen stil och utseende Saleen ger också en spännande körupplevelse. Den S281 bakskärm är ett tillägg som kan installeras på fabriken eller hemma med material köpt från din lokala järnaffär. Saker du behöver
Wax penna
Skyddsglasögon
Måttband
dubbelhäftande tejp
Maskeringstejp
Wrench
Borra
frottéhanddukar
Väderbeständig mattor
Visa fler instruktioner
1

Förbered bagageluckan för tillsättning av S281 bakspoiler genom att ta bort den gamla spoiler, om man är närvarande. För att göra detta, öppna bagageluckan och titta under den för bultarna som håller spoilern på plats. Om en tredje bromsljus finns i spoilern trycker på klämman flikarna och dra försiktigt isär för att släppa klippen. Använd din nyckel för att lossa bultarna och ta försiktigt bort den gamla spoilern. Använd en frottéhandduk för att rengöra och polera några markeringar kvar från avlägsnandet.
2

Titta på undersidan av S281 bakspoilern och märker de fyra bindningsställen där spoilern kommer bult till bagageluckan . Stäng bakluckan och placera den nya S281 bakspoilern på stammen för att kontrollera inriktning. Om du hade en tidigare spoiler ansluten kan du behöva skjuta S281 spoiler tillbaka några inches för att täcka hålen som fäster den till locket. När anpassats för att täcka hålen, titta för att se att två av de fabriks-uppmätta hål matcha två av hålen bagageluckan redan gjorts. Om inte, kommer du att behöva borra fler hål i bakluckan för att fästa spoilern säkert.
3

Rikta spoilern genom att se till att dess sidor är lika avstånd från båda sidor av bagageluckan. Använd din måttband och registrera denna mätning. När centrerad, stå bakom och vid sidorna av fordonet för att vara säker på spoilern är rätt placerad.
4

Ta ditt vax penna och försiktigt spåra kanter spoiler som sitter på bagageluckan. Detta kommer att hjälpa dig att rikta hålen som du behöver borra. Ta bort den bakre spoilern och placera den upp och ner på en reptålig yta. Titta på "fötter", eller basen av spoilern och lokalisera bulthålen. Mät avståndet från framsidan av spoiler till bulthålen och sedan mäta från bulthålen på baksidan av spoilern.
5

Överför dessa mått på bagageluckan mellan dina vax penna markeringar . Se till att de är korrekta innan borrning, genom att mäta markeringarna på bakluckan igen och även på undersidan av spoilern själv.
6

Placera en bit maskeringstejp på varje mätning där borrning kommer att ske så bagageluckan färgen kommer inte chip. När du är säker på att hålen kommer att anpassa, sätta på din skyddsglasögon och borra hål på alla ställen med en borrkrona mindre än storleken på bulten. Borra sedan din sista hål för den angivna bult storlek. Om man är närvarande, kan du behöva borra ett större hål för att tillåta tredje bromsljuset trådar att passera in i stammen.
7

Klipp bitar av väderbeständigt mattor att gå runt ditt borrhål till förhindra varje trunk läckage. Du också kommer att vilja placera dubbelhäftande tejp på bagageluckan där spoilern ska sitta för ytterligare stabilitet. Överför spoiler på bakluckan och passa in bulthålen och bromsljus hål. Placera tråden bromsljuset genom hålet och sedan använda din nyckel för att dra åt de fyra skruvarna, samtidigt som vissa av weatherproofing sitter på plats. Re-ansluta kablarna bromsljuset genom att trycka klippet flikarna tillbaka tillsammans på nya spoiler ljus till det av huvudstammen fliken urkopplade innan. Klippen endast monteras på ett sätt, så matchar hålen och pressa dem tills de klickar ihop.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88776.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.