Hur Wire en Leer Truck Cap

Installera en mössa Leer lastbil på din bil ger trygghet till de objekt som lagras i sängen samt ett distinkt utseende som accenter kroppen av fordonet. Även om de är enkla att installera och bulten på din lastbil, är ledningarna processen inte alltid så enkelt, och att se det tredje bromsljuset fungerar korrekt är inte bara en juridisk fråga, utan en estetisk en också. Saker du behöver
12-volts testlampa
Assistant Review Blå Scotchlok kontakter
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Pop luckan på skalet och lokalisera ledningar för tredje bromsljuset. Det går oftast genom en gummitätning runt kanten av skalet och sedan ner till botten, där det är tillgängligt. Och köpa 2

Crawl under fordonet lokalisera ledningar som går till dina bakljus. Har din assistent håll bromspedalen medan du söka varje ljus med 12-volts testet ljus. Om ljuset går på, så har du hittat en positiv tråd för belysningen. Bara för att vara säker, har din assistent upprepade gånger trycka på och släpp upp pedalen. Om dina ljusblixtar i enlighet med assistentens pedal arbete, då har du hittat rätt tråd.
3

Kör den röda kabeln från skalet genom bädden och bromsvajern i ledningsnätet. Placera den blå Scotchlok kontakten på bromsvajern och den röda tråden, sedan klämma ner det med en tång.
4

Hitta en svart kabel i kabelstammen och upprepa processen i steg 3 med den svarta kabeln från skalet. Då har din assistent steg på bromspedalen. Om det tredje bromsljuset tänds, så har du gjort jobbet korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88144.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.