Hur man installerar en radio och Tape Kassett en 1999-2002 Ford

Eftersom tekniken går framåt och nya fordonsägare blir mer sparsmakade, alternativ för bilstereo bli mer riklig. AM /FM stereo gav vika för åtta spår kassetter som gav vägen till kompakta kassetter. Senare blev CD-spelare en standardfunktion som har fått ge vika för digital fil spelare (MP3-spelare). Ford ägare som vill utrusta sina fordon med en stereo som kan spela kassettband kan installera ett nytt kassettdäck med rätt adaptrar och lite tidigare bil ljudupplevelse. Även om dessa instruktioner är för en 1999 Ford F-150, förfarandena för andra Ford-bilar är bara olika i de steg för att byta kåpa som omger stereon. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Kabelstam adapter Begagnad Ford eftermarknaden monteringssats (med installation ärm) katalog Phillips skruvmejsel eller 7 mm hylsa och kör
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Ford fordonet. Lossa den negativa klämman batterikabeln på minuskabeln på batteriet med en 10 mm nyckel. Ta bort kabeln från den negativa polen.
2

Anslut stereo ledningar, tidigare ansluten till fabriken radio, till ett kabelnät adapter. Kabelnätet adaptern kommer att märkas för att visa var du ska ansluta ledningarna. In den vakanta stereo montering dockan
3

Skjut installationen ärmen. Skruva de två 7 skruvar mm bult som säkrade fabriken stereo fäste till bryggan i vardera sidan av installationen ärmen. Dra stereo kablar och kablage adapter genom hylsan för att ansluta med den nya kassettdäck.
4

Anslut kabelnätet adaptern leder till baksidan av den nya kassettspelare. Anslut Ford FM-antennkabeln (från stereo montering dockan) på baksidan av det nya däcket.
5

Sätt in kassetten spelaren i öppningen som den tomma stereo montering dockan (med installationen hylsan på plats). Det nya däcket kommer att snäppa på plats när det sitter ordentligt på hylsan.
6

Byt instrumentpanelen trim panel runt stereon och klimatet spakar. Passa in panelen med mitten av instrumentpanelen och tryck fast den mot instrumentbrädan tills de fyra clipsen som håller panelen på plats är engagerade. Du kommer att höra fyra olika "snäpper" när panelen är säkrad.
7

Placera den negativa batterikabeln klämma runt minuskabeln plint. Dra åt klämman runt ledningen med skiftnyckel och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81193.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.