Hur man ansluter en Sony Boxed Subwoofer System

Installera ett Sony boxed subwoofersystem underlättas genom att följa några steg . Dessa boxed subwoofer system inkluderar en subwoofer låda och en eller flera basar . Eftersom subwoofers är redan ansluten till terminalen koppen , kommer installera dessa subwoofers brukar ta mindre än 15 minuter . Före inköp och installation av din förpackade subwoofer set , se till att du har gott om plats i bakluckan på bilen , multi - baslådor kan vara ganska stora . Saker du behöver
Sony boxed subwoofer
Högtalarkabel
Avbitartång
Trådskalare
Visa fler instruktioner
1

Placera Sony inramad subwoofer i bakluckan på bilen . Kontrollera att subwoofern pekar mot den bakre stötfångaren på bilen .
2

Skär en 2 - fot - långa avsnitt av högtalarkabeln och remsor ungefär en halv tum av manteln från varje ände . En 2 - fotdel kan du flytta runt den baslåda i bagageutrymmet utan att ta loss den från förstärkaren om den är placerad på golvet eller en vägg av stammen .
3 < p > Anslut ena änden av högtalarkabeln till terminalen koppen ligger på Sony boxed subwoofer och den andra änden till din förstärkare . Kom ihåg att högtalarkabeln faktiskt innehåller två olika trådar . En används för positiva trådar och måste anslutas till endast positiva terminaler och den andra är för de negativa terminalerna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81362.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.