Instruktioner för Planet Audio P900

Planet Audios P900DVD multimedia AM /FM /DVD /CD-receivern /monitor är en mobil underhållning system som har en motoriserad 7-tums bildskärm med bakre zon utgång. En on-screen display drivs av en joystick-stil meny navigationssystem. Flera AV-ingångar möjliggör expansion. Ett självständigt fungerande fjärrkontroll och förenklad barn fjärrkontroll ingår. Instruktioner för användning av Planet Audio inkluderar öppna och stänga skärmen och justera sin position. Instruktioner
1

Tryck på "Öppna"-knappen för att göra den motoriserade screen pop ut. Enheten piper tre gånger, då kommer den att öppnas i 90-graders position. Detta kommer att ske även om enheten är avstängd.
2

Justera positionen på skärmen genom att trycka på "In /Ut"-knappen. Om skärmen var i "Out" position kommer den flytta till "I"-läge. Skärmen kan lutas framåt eller bakåt i sex lutande lägen, sedan återgå till 90-graders position. Tryck "Tilt" att luta skärmen bakåt. Enheten piper en gång och flytta bakåt en position. Varje tryck på "tilt" flyttas skärmbilden en mer ställning bakåt. Du kan flytta tre lägen på detta sätt. Addera 3

Tryck och håll "Tilt" i två sekunder för att tilta skärmen framåt. Enheten piper två gånger. Som med bakåt luta, kan du göra det tre gånger. Manuellt justera vinkeln från vänster till höger genom att ta tag i extender mekanismen bakom skärmen längst ner och dra försiktigt åt vänster eller höger sida tills skärmen förlänger och vinklar vänster eller höger.
4

Stäng skärmen genom att trycka på "Öppna"-knappen igen. Om det är i "I" läge, kommer den att flytta ut innan stängning. När skärmen är stängd, kommer panelen visar aktuell status.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82754.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.