Hur man byter en radio i ett 2005 Chevy Trailblazer

I många fall kan fabriken radio i en Chevy Trailblazer eller annat fordon inte vara upp till tillfredsställande med ägarens önskemål. Det är möjligt att ta bort fabriken modellen och ersätta den med en eftermarknad radio. Radion på 2005 Trailblazer är monterad inuti instrumentbrädan. Den växelspaken och galopp konsolen är det enda hindrar din förmåga att ta bort det, så du måste ta bort dem först. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla från Trailblazer negativa batterikabeln och blockera framhjulen. Släpp parkeringsbromsen och flytta växelspaken ur parken.
2

Lossa skruven på sidan av växelspaksknoppen, pressa boot på bottensidoma, och ta bort boot och knoppen från växelspaken
3

Lossa alla fästskruvar för mittkonsolen,. många av dem är inuti konsolen förvaringsfack. Lyft konsolen uppåt och bakåt, lossa de elektriska kontakterna och ta bort konsolen.
4

Skruva loss mittpanelen ljudisolerande med en skruvmejsel. Ta bort muttrarna och fria de klipp från tillbehöret kåpa och ta bort den
5

Ta radions tre fästskruvar -. Två på vänster sida och en på höger - med en skruvmejsel eller Torxnyckel, dra ut radion och koppla ur radion /elektriska anslutningar.
6

Installera det nya radio, inom sitt fäste, i instrumentpanelen, koppla dess elektriska anslutningar och installera fästskruvarna.

7

Anslut tillbehöret trimplatta till instrumentpanelen, anslut sedan panelen center isolator, mittkonsol och växelspaksknopp.
8

Anslut batterikabeln.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81811.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.