Hur man tar bort talarna från en 1994 Chrysler LHS

Chrysler LHS var sedanmodell som var mycket nära en Lamborghini - eller Lamborghini som var nästan en Chrysler cabriolet. Tillbaka på 1980-talet, kom en Mopar stylist heter Kevin Verduyn upp med en revolutionerande "cab forward" kropp stil, som han döpt till Navajo. Medan Navajo aldrig gjort det tidigare lermodellen scenen, tillämpade Chrysler sin styling för att skapa en helt ny modell för det nyligen förvärvade Lamborghini. I 1987 års Lamborghini Portofino visade sig så populär att Chrysler återimporteras utformning, och tillämpat det på sitt eget varumärke-nya flaggskepp, LHS. Och så var Chrysler som skulle vara en Lambo en Chrysler återigen. Saker du behöver
Skruvmejslar
Dörrhandtag borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Använd dörren verktyget handtaget bort för att lossa clipset som håller fönstret vev till fönstret regulator axeln, och dra veven från dörren. Ta bort skruven i "pull cup" - den plastmugg i dörren grepp - och dra uppåt på koppen för att ta bort den från dörrpanelen. Slip en liten, platt skruvmejsel i springan mellan högtalaren locket och dörrpanelen och lossa clipsen som håller högtalaren locket till dörren. Bänd bort locket dörrpanelen.
2

Ta bort skruvarna som håller fast kåpa till dörren inuti högtalaren öppning, och sedan ta bort skruven som håller trim panel till dörren bakom ribba handtaget . Lossa clipsen som håller brytaren makten fönstret till kåpa och dra i spaken panelen från dörren. Koppla bort kablaget från baksidan av strömbrytaren när du har det dragit ut tillräckligt långt. Upprepa med kraften spegeln strömbrytaren och dra den bakåt ur beklädnaden.
3

Dra försiktigt bända utåt för att lossa push-in hållare som håller dörren-öppningen weatherstripping till dörren slutramen. Skjut en liten, platt skruvmejsel runt den nedre kanten av dörrpanelen att se till att du inte har missat och kontakter, och lyft sedan försiktigt dörrpanelen ut genom fönstret kanalen. Luta ned i panelen utåt för att ge dig tillräcklig tillgång till högtalaren med en knubbig skruvmejsel. Ta bort högtalaren, koppla sitt kabelnät och befria den från bilen.
4

dit den nya högtalaren i omvänd ordningsföljd. Anslut nya högtalare, installera högtalaren i hålet och fäst den med skruvarna. Skjut luckan tillbaka ner på fönstret kanal, och tryck in tryckknappen i hållare i weatherstripping i dörrkarmen. Sätt tillbaka skruvarna i högtalaren öppning, och sedan talaren mesh. Återanslut växlarna, installera dem i trim panel, och installera greppet cup och skruv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82847.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.