DIY: Radio Replacement i en PT Cruiser

Om radion i din Chrysler PT Cruiser har slutat fungera eller om du vill förbättra ljudkvaliteten, kan du byta ut det själv. Radion är bultad i instrumentbrädans mittkonsol, som du behöver för att öppna upp. Eftersom PT Cruiser är en unik kompakt bil, måste du se till att radion du installerar passar just detta fordon. Ta bort den gamla radion


Eftersom du har att göra med elektroniken i bilen, måste du stänga av bilens kraft först genom att koppla loss kabeln från den negativa batteri terminal.You behöva koppla ur och ta bort instrumentbrädans center panel för att ta bort radion. Dra av alla vred för värme /luftkonditionering kontroller. Bänd makten monteringsfönstret byta från konsolen (den ena ovanför A /C-kontroller och mellan ventilerna) med hjälp av en platt skruvmejsel och lossa dess elektriska kontakten från baksidan. Du har nu tillgång till skruven, skruva och försiktigt bända runt bezel kanter för att avlägsna it.Now bort fästskruvarna för radion (de är på de fyra hörnen på radion), dra ut radion i konsolen och Koppla den elektriska kontakten och antenn sladden från baksidan.
Installera nya Radio


När du vet din nya radio är utformad för PT Cruiser, är installationen det omvända för avlägsnandet. Anslut den till bilens strömförsörjning och antenn med samma kontakter som den gamla radion används, sedan montera den på plats i konsolen med skruvarna. Med radion på plats, anslut center panel på instrumentbrädan med egen monteringsskruv. Anslut strömmen monteringsfönstret styrning tillbaka till sin elektriska kontakt och sätt den på plats på ramen, sedan fästa varje vreden tillbaka på det aggregatet /luftkonditionering kontroller. Du kan nu återansluta den negativa kabeln till batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80601.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.