Hur att hålla minnet på min Pioneer DEH-P5100UB

DEH-5100UB från Pioneer Electronics är en eftermarknad bil stereo med CD-spelare, 7-bands grafisk equalizer, löstagbar frontpanel, fjärrkontroll och en USB-port som gör det möjligt för MP3 spelare anslutningsmöjligheter. DEH-5100UB är HD-radio klar, satellitradio redo och Bluetooth-klar. Utöka bilens ljudsystem för att inkludera externa förstärkare kan uppnås genom tre uppsättningar RCA preamp utgångar. DEH-5100UB har dessutom en klocka och 18 FM-förval station som förlitar sig på ett tillbehör kraftkälla för att hålla dem i minnet. Om DEH-5100UB inte är kopplad till ett tillbehör strömkälla, kommer klockan och station förinställningar återställs varje gång du stänger din bil. Saker du behöver
Skiftnyckel
Panel borttagningsverktyg
Skruvmejsel
Klein Tool Review Elektrisk
tejp
Visa fler instruktioner
1

Leta bilens batteri. Koppla den svarta negativa batterikabeln en skiftnyckel.
2

Avlägsna plastinfattning som omger Pioneer DEH-5100UB använda ett verktyg panel borttagning att bända försiktigt bort från instrumentbrädan. Ta bort skruvarna som håller fast stereon på plats med hjälp av en skruvmejsel. Skjut stereo framåt tills synliga ledningar.
3

Leta bilens blå tillbehör tråd bakom stereon. Ta bort 1/4 tum av trådens plast skyddande beläggning med en Klein verktyg. Lokalisera den blå tillbehöret tråd som kommer från baksidan av Pioneer DEH-5100UB. Vira en metalltråd änden av kabeln runt den exponerade delen på bilens tillbehör tråd. Vira samband med eltejp.
4

Skjut stereo på plats. Säkra stereo med skruvarna som togs bort tidigare. Byt plastinfattning genom att trycka den på plats. Sätt tillbaka den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82734.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.