Hur man tar bort den stereo på en 2002 Ford Escape

Ford Escape är utrustad med en installerad fabriken stereo som gör stereo borttagning relativt enkel. För att göra reparationer eller att ansluta en extern enhet till fabriken installerat Ford stereo, måste du också ta bort radion från instrumentbrädan i Ford Escape för att komma åt den extra ingången på baksidan av stereon. Saker du behöver
Philips-skruvmejsel Begagnad Ford stereo borttagning verktyg
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från Ford batteriet. Använd en Philips-skruvmejsel för att lossa den negativa batterikabeln s klämma på den negativa batterikabeln inlägget. Vila den negativa batterikabeln från batteriet tills borttagningen är klar.
2

Sätt Ford demonteringsnycklarna i de mottagande hålen på framsidan av Ford radio. De två hålen är på vardera sidan av Ford radio fronten.
3

Dra utåt på de verktyg, dra samtidigt i Ford stereo från instrumentbrädan. Dra stereo från instrumentbrädan för nog så att du kan komma åt ledningarna ansluts på baksidan av radion.
4

Koppla kabeln på baksidan av Ford stereo. Antennen och elkabeln är enkla kablar som kan dras från stereon för hand. Högtalarkablarna och någon förstärkare kablage kommer att grupperas tillsammans med vit plast tråd bindemedel. Dra tråden bindemedel för att ta bort högtalarkabeln,. Inte dra ledningarna själva
5

Dra Ford verktygen stereo borttagning direkt från de mottagande hålen på framsidan av radion
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80942.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.