Hur man installerar en CD-spelare i en 1992 Camaro

Den 1992 Chevrolet Camaro presenterade en hel drös av motor och trim alternativ paket anses state-of-the-art på den tiden. Men, som fordon ålder, många elektroniska komponenter kräver uppgraderingar för att hålla jämna steg med den tekniska utvecklingen. Om du vill ersätta din 1992 Camaro system fabriken stereo med en eftermarknad CD-spelare, behöver du några grundläggande verktyg och bruksanvisningar för att säkerställa korrekt anslutning. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Ratchet och Hylsnyckelsats
crimpers Wire
Bullet trådanslutningsdon
Kopplingsadapter
Aftermarket DIN storlek CD-spelare /receiver
Eftermarknad monteringssats för CD-spelare /receiver
Visa fler instruktioner
1

Öppna din bilens huv och koppla den negativa batterikabeln innan radio borttagning.
2

Ta trim täcka omger din Camaro fabrik radio och värmare /AC-kontroller. Använd en lämplig storlek skruvmejsel för att ta bort de fyra skruvarna på ramen till konsolen. Ställ in skruvarna och bezel undan klädseln.
3

Ta bort de fyra skruvarna som håller radion på mittkonsolen med en lämpligt dimensionerad hylsa och spärrskaft verktyg. Dra ut radion i mittkonsolen och dra kablaget sitter på baksidan av radion. Koppla den tjocka svarta antennen från baksidan av fabriken radio också.
4

Se din CD-spelares bruksanvisning för kopplingsschema behövs för att korrekt ansluta ledningar adaptern till den nya CD-spelarens ledningar . Dokumentationen medföljer adaptern kommer också att innehålla ett diagram eller färgkod diagram som behövs för att korrekt skarva kablarna från radion till Kopplingsadapter. Använda listorna i både Kopplingsadapter och CD-spelare, ansluter motsvarande trådarna rör högtalarna, kontinuerlig effekt, mark och växlade strömkablarna från Kopplingsadapter till CD-spelarens kabelnätet med hjälp bullet kontakter. Använd din tråd crimpers att crimp bullet kontakter på kablarna.
5

Anslut Kopplingsadapter hona kontakt till bilens audio kabelnätet ligger innanför mittkonsolen. Montera din monteringssats enligt tillverkarens anvisningar och installera hylsan metallchassi medföljer CD-spelare. Chassit fodralet är utformat för att hålla CD-spelare inne i monteringssats.
6

Montera monteringssats inuti mittkonsolen i bilen och fäst den med de fyra bultarna som tidigare använts för att säkra fabriken radion . Mata ledningsnätet och antennkabeln genom mitten öppningen av monteringssats innan du fästa monteringssats inuti konsolen.
7

Anslut CD-spelarens ledningsnätet till din nya CD-spelaren och anslut bilens antennkabeln på baksidan av radion. Skjut CD-spelaren i metallchassi inne eftermarknaden monteringssats tills du hör ett "klick" ljud.
8

Anslut bilens batteri kabeln och starta motorn. Slå på din nya CD-spelaren och testa enheten för funktionalitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81660.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.