Hur kan vi minska den statiska på en bilstereo

När du använder ett system bilstereo du kommer att stöta på statisk vid någon tidpunkt. Detta varierar beroende på om du lyssnar på radio eller ansluta externa enheter, t.ex. MP3-spelare, till stereon. Även om det inte alltid är möjligt att helt ta bort den statiska, finns det några olika sätt att öka klart ljud i stereo. Saker du behöver
fuktig trasa
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla löv och annat skräp som fastnat på bilens antenn. Dessa poster minskar klart ljud i din stereo mottagning när du lyssnar på radio.
2

Håll dig borta från stora byggnader och broar (om möjligt). Dessa blockerar signalen av de radiostationer som du försöker att lyssna på.
3

Kontrollera kabelanslutningen körs från din MP3-spelare till AUX-porten på bilstereon. Om kabeln inte är korrekt insatt antingen port, är ljudsignalen inte klart, vilket orsakar störningar.
4

Mata ut CD-skivan från CD-spelaren och rensa bort botten med en fuktig trasa. Smuts orsakar ofta statiskt medan du spelar CD-skivor i bilens stereosystem.
5

Ändra stationen av din MP3 bilmonteringssatsen. Dessa enheter används för att hitta oanvända radiostationer och producerar MP3-ljud via radiofrekvens när den är ansluten till fordonet. Om oanvänd station börjar statiskt orsakar statisk på MP3-spår. Ändra radiostation till en ny, tydlig station för att ta bort den statiska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81572.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.