Hur du ansluter en förstärkare till dörr högtalare med Sub Amp

separat förstärkning, en per högtalare, är den ultimata ljudåtergivning setup, vare sig det är i bilen eller i hemmet. Nyckeln till en sådan inställning är enhetlig volymkontroll, som är en funktion av förförstärkare, antingen separat eller som en komponent i den in-dash enhet. Inkopplingen av en sub, eller sekundär, förstärkare till en dörr högtalare, är enkel och okomplicerad. Men, om du gör detta för en dörr, kommer du vill göra samma sak på den motsatta dörren. Saker du behöver
Skruvmejsel
lödkolv
Elektriska löda ampere
Mono eller stereo utombordare amp
Anslutningskablar
fästskruvar och hårdvara
Visa mer instruktioner
1

Ta högtalargallren eller dörrpaneler om gallren är en del av dörrpanelen. Använd platt huvud och Phillips skruvmejslar som behövs.
2

Ta bort skruvarna eller klämmor som håller fast högtalarna. Använd platt huvud och Phillips skruvmejslar som behövs. När det är ur dörrkarmen, kopplar högtalarkablarna anslutna till högtalarna. Och
3

Position installera nya sub amp eller ampere. Använd en skruvmejsel och metall skruvar för att fästa dem på en metallyta. Under ett framsäte är alltid en bra plats, eftersom det kan också jorda förstärkaren.
4

Använd 16-gauge högtalarkabel för att ansluta förstärkaren till dörren högtalaren. Skala 1/2 tum av isoleringen från alla trådändar. Var noga med att ta bort alla andra anslutningar till dörren högtalaren. Löd eller krimp kontakter till trådändarna vid behov.
5

Anslut en RCA-kabel från en extra utgång på in-dash enhet. Detta bär program material samt volym kontroll.
6

Dra ledningen som behövs från den främre instrumentpanelen konsolen, under mattan och upp till RCA line-level-ingången på förstärkaren.

7

Slå på datorn och kontrollera att den nya förstärkaren ljuder genom dörren högtalaren. Justera volymen för att se till att kontrollen fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82811.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.