Hur man stämmer en Alpine V Power Amplifier Mrp F250

Processen för tuning Alpine förstärkare skiljer sig mycket litet från det av tuning någon annan mobil förstärkare. Medan vissa förstärkare kräver separata delningsfilter för korrekt tuning, många av Alpines förstärkare, inklusive F250, kommer med alla de verktyg som behövs för trimning inbyggt i förstärkaren. Kontroller för gain, crossover-läge och delningsfrekvens ligger alla på sidan av förstärkaren nära den höga och låga signalstyrkor högtalare. Instruktioner
1

Vrid förstärkningsjusteringen till den lägsta inställningen.
2

in en CD i bilens källan enheten och slå på systemet volymen hela vägen fram till Systemet börjar förvränga. Justera volymen så att det inte längre är snedvridande.
3

Vrid förstärkningsinställningen på förstärkaren tills systemet börjar att snedvrida igen. Justera förstärkningen vredet till den punkt strax under distorsion. Nu förstärkaren inte kommer att producera en förvrängd signal oavsett hur högt källan volymenhet är inställd.
4

Skjut crossover lägesväljaren till "LP" läge om en subwoofer är ansluten, till "HP" position om en diskant eller mellanregister högtalare är ansluten eller till "Av" om full-range högtalare är anslutna.
5

Välj en skärningspunkt genom att justera ratten delningsfrekvensen. Slå på systemets volym och välja en delningsfrekvens enligt egna önskemål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81986.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.