Pioneer AVIC-F900 Video Åsidosätt Instruktioner

Pioneers AVIC-F900 in-dash navigationssystem receiver med flashminne, DVD-uppspelning och inbyggd Bluetooth korthållsradio anslutning kan du spela upp musik från din iPod och göra handsfree-samtal använda din röst bara. MSN Direct funktionalitet är inbyggd men kräver en extra abonnemang. Video anslutningsmöjligheter inkluderar en backkamera och andra externa komponenter video. Videoutgång kan vara att en bakre displayen, t.ex. bakre säteshuvudstöd display. Alla videoingångar kan åsidosättas för att växla från video spelas på den bakre bilden när växelspaken flyttas till "R" eller "Reverse" läge. Saker du behöver
Backkamera, exempelvis Pioneer ND-BC2
medföljande kablar
Visa fler instruktioner
1

Anslut backkameran manliga RCA den bruna "Backkamera" hona jack på RCA Connector. Anslut RCA-kontakten till uttaget på baksidan av AVIC-F900. Använd kontakten nedanför fläktgaller till höger om nätsladden uttaget. Nätsladden har violett /vit kabel sticker ut från det.
2

Bläddra till "Systeminställningar" på AVIC-F900. Välj "Back Camera" och sedan "On." Tryck på "Batteri" val och välja polariteten av växelspaken när den är i "R"-läge. Välj mellan "Battery" och "GND." Om du inte vet, fyll resten av installationen, och sedan komma tillbaka till detta steg och experimentera med det tills upphävningsknappen fungerar.
3 < p> Gör eventuella andra externa anslutningar videoingångar, som en DVD-spelare, genom att ansluta enheten till de röda, vita och gula kontakterna på RCA-kontakten. Ställ in "AV1 Input" i "AV-inställningar" på "Video". Om du vill använda en andra videokälla, använd den främre mini-jack för anslutning och en CD-RM10-kabel för att ansluta RCA-kablar. Sedan ställer du in "AV2 Input" i "AV-inställningar" på "Video".
4

Spela en video med en av de källor du har kopplat och medan videon spelas upp, välj "Reverse "växelläge. Videon spelas kommer att åsidosättas och du ser en bild från backkameran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82810.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.