Hur får man ut radion i en 1989 Toyota Truck

1989 var bandspelare den varma biljett och cd-spelare var för dyrt att installera i de flesta bilar. Men nu kan du få en CD-spelare ganska billigt, och installera det själv lätt också. Om du är ute efter att uppgradera din äldre lastbil med något nytt, kan du göra det själv med lite tid och mycket få verktyg. Men först måste du ta bort den gamla stereon. Saker du behöver
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Pick verktyg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna på nedre instrumentpanelen under rattstången med Phillips-skruvmejsel, ta bort den inre bulten i det nedre vänstra hörnet av instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag. Dra panelen bort instrumentbrädan och låt den hänga av huvfäste release.
2

Skruva loss skruven i det nedre vänstra hörnet av handskfacket med Phillips-skruvmejsel, och ta bort bulten i det nedre högra hörnet av instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag. Öppna handskfacket och skruva loss de tre skruvarna på toppen av instrumentbrädan med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra handskfacket och höger sida av instrumentpanelen bort från instrumentbrädan med händerna. Addera 3

Lossa skruven på det övre vänstra hörnet av tomrummet efter handskfacket med Phillips skruvmejsel. Avlägsna den nedre konsolen sektionen nedanför radion genom att trycka i mitten av fliken på klippet som håller den på plats, dra sedan panelen från instrumentbrädan.
4

Dra av rattarna klimatkontroll hjälp händerna, använd sedan pick verktyg för att dra bort den svarta ramen runt radion. Bakom denna panel är en enda skruv i det nedre högra hörnet. Skruva att använda Phillips-skruvmejsel.
5

Dra loss panelen runt tändningslåset med händerna. Dra sedan bort plasten panelen runt radion med händerna. Koppla stereo från instrumentbrädan med hjälp av Phillips-skruvmejsel och dra stereo ut. Koppla ur stereon från ledningsnätet med händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81056.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.