De bästa sätten att montera en radio på en motorcykel

Många motorcyklister vill montera en radio till sin motorcykel. Anses eftermarknaden utrustning, radio fästen är tillgängliga via många källor. Hur man monterar en radio till din motorcykel kommer att bero på vilken typ av radio du vill ha och vilken typ av motorcykel du har. Space

Ett av de enklaste och vanligaste sätten att montera de flesta typer av radioapparater till din motorcykel är på styret. Din tank storlek och utformning, placering av skift-och bromshandtag, närvaron och storleken av andra instrument, samt om du har en vindruta på din cykel eller inte kommer att ha betydelse för huruvida det finns utrymme längs styret att fästa en monteringskonsolen. Det finns andra möjligheter för montering av en radio, men vara medvetna om de stör förvaring montering.
Style

Radio fästen för motorcyklar kommer i flera stilar och material. Du behöver först välja en bas - den del som fäster till din motorcykel. Nästa bit är en arm som ansluter till basen och till det faktiska radio fästet. Vissa radioapparater har speciella upphängningsanordningar krav, andra kan lätt passa med adaptrar, medan ytterligare andra kan passa i universella fästen. De flesta radio fästen kan du enkelt ta bort radion (t.ex., så det inte blir stulen medan du är borta från din cykel) med endast en liten klämma kvar.
Kostnad

Många motorcykel radio mounts kostar mindre än $ 50 (från 2011). Chrome är dyrare än hårdplast eller andra metaller och ytbehandlingar. Om du vill att radion fast i din motorcykel batterisystem, behöver du även köpa en kabelsats. De flesta elkabelsatser kan köpas för så lite som $ 20 (från 2011). Men om du inte är bekväm att göra detta arbete själv, planerar att spendera mer för att få en motorcykel butik göra jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82438.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.