Hur man installerar en stereo i en 2005 Ford F-150

Om du vill ha en in-dash CD-spelaren i din '05 Ford F-150 kan du ha en, du behöver bara installera en ny stereo. Även om detta brukade vara en svår process som krävde en omfattande kunskap om det elektriska systemet i en bil, nu fordonsspecifika dash kit och kabelstammar gör jobbet nästan plug-and-play, inte längre kräver att du skarva in fabriken ledningar. Saker du behöver
kryssmejsel
Fordonsspecifika dash kit
Fordonsspecifika kablage
skruvmejsel
Aftermarket stereo fräsar
Wire
Wire crimpers
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
Visa fler instruktioner
1

Grip instrumentbrädan paneler på vardera sidan av fabriken stereo och dra dem mot dig för att frigöra fabriken klipp. Använd en kryssmejsel för att ta bort stereon, och dra kablaget och leder antenn från baksidan av däcket.
2

Lokalisera kablaget som levereras med eftermarknaden stereo. Skala bort 1/4 tum av isoleringen från änden på varje tråd på selen, med tråd strippor.
3

Ta fordonsspecifika kabelnätet och skala 1/4 tum av isoleringen från I slutet av varje tråd på selen, med tråd strippor. Pressa en blå rumpa kontakt på varje skalad kabel, använder tråd crimpers, sedan koppla ihop de två selar, igen med crimpers. Varje tråd på en sele är märkta och färgkodade, Crimp matchande tråd på varje sele tillsammans med skarvförbindning
4

Installera buren metall instrumentbrädan medföljer eftermarknaden stereo i bilen-specifika. dash kit, med hjälp av en skruvmejsel för att driva in metallflikarna. Skjut eftermarknaden stereo i buren tills det klickar på plats.
5

Installera den kombinerade enheten kabelstammen på baksidan av eftermarknaden stereo och bilens kabelstam genom att trycka på lämplig sele slutar på plats. Skjut in antennen sladden på baksidan av däcket. Installera fordonsspecifika dash kit i instrumentpanelen, med hjälp av Phillips-skruvmejsel och skjut tillbaka radio bezel på instrumentbrädan, med händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81027.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.