Pioneer KEH P3850 Installation

Pioneer Electronics, med huvudkontor i Tokyo, Japan, är en tillverkare av konsumentelektronik som erbjuder eftermarknaden bil utrustning som en del av sitt sortiment. Förr tillverkade Pioneer KEH-P3850 stereo kassett bil. Men liksom de flesta kassettbandspelare, har det länge upphört. Vid tidpunkten för produktionen, presenterade KEH-P3850 24 förinställda kanaler och en löstagbar frontpanel. Den inbyggda förstärkaren kunde producera 40 watt toppeffekt. Saker du behöver
Skiftnyckel
Skruvmejsel
Aftermarket kablage
Elektrisk Aftermarket tejp
monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Öppna bilens motorrum. Leta rätt på batteriet. Koppla den svarta negativa batterikabeln en skiftnyckel.
2

Ta bort plasten trimningsstycket som omger fabriken stereo med en skruvmejsel för att försiktigt bända loss den från instrumentbrädan. Ta bort skruvarna som håller fabriken stereo på plats. Koppla fabriken stereo kabelstam från bilens kabelstam genom att dra isär den. Ställ fabriken stereo undan.
3

Bifoga en eftermarknad kabelnätet som tillverkats speciellt för året, märke och modell av din bil till Pioneer KEH-P3850 genom att matcha de färgade trådar ledningsnätet till den färgade kabeln i stereon och vrida den nakna ändarna av varje motsvarande tråd tillsammans. Wrap varje anslutning i eltejp.
4

Skjut metallhylsa som ingick med Pioneer KEH-P3850 i ett monteringsfäste som tillverkades speciellt för din bil. Säkra metallhylsa genom att böja metall koll på sin yttersta kanten med en skruvmejsel. Montera fästet i stereo öppningen med skruvarna som togs bort tidigare.
5

Anslut eftermarknaden kabelnätet i bilens ledningsnät. Skjut Pioneer KEH-P3850 i metallhylsa och säkra med en skruvmejsel. Byt ut plasten beklädningsdetalj genom att trycka den på plats.
6

Sätt tillbaka batteriets minuskabel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82737.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.