Hur man gör Bilhögtalare låta bättre

Förutom stereon, bilens högtalare är det som avgör kvaliteten på ljudet som produceras. Även det bästa sättet att förbättra ljudet i högtalarna är att ersätta dem med eftermarknaden och kära, är det möjligt att förbättra ljudet utan att behöva göra detta. Genom att lära sig att ändra ljudet som kommer ut ur högtalarna och minska snedvridningen kommer du att kunna göra din bil högtalare låter bättre. Saker du behöver
Aftermarket bilstereo
Dynamat
Visa fler instruktioner
1

Byt din radio stock bil med en eftermarknad bilstereo. Detta kommer inte bara att öka uteffekten produceras från högtalarna, men det kommer att ge dig en större equalizer urval och fler förinställningar. Förutom att byta ut högtalarna, är detta en av de bästa alternativen för att förbättra ljudet i högtalarna.
2

Ställ in equalizern. Beroende på vilken typ av musik du lyssnar på, kommer diskant, bas och ljud midrange behöva finjusteras. Vanligtvis en stereo kommer med förinställda equalizers för jazz, pop, rock, sång och hip hop. Försök att samordna den förinställda med vad du lyssnar på.
3

Justera blekna och balans inställningar på din bilstereo. Om du vill öka volymen och bas för de bakre högtalarna justera blekna. Om du vill öka ljudet som kommer ut ur förarsidan panel justera sedan vänster balansen inställningen. Runt kanterna på högtalaren
4

Installera Dynamat. Detta kommer att hjälpa dämpa de förvrängda ljudvågor som kommer från högtalaren, vilket resulterar i ett skarpare ljud. Dynamat kommer i många olika storlekar som sträcker sig från 12x12-tums rutor används för högtalare och större stora ark som används till linje hela bålen och dörrpaneler. Du kan köpa det på nätet eller i en bilstereo butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80625.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.