Hur man installerar en stereo i en Cadillac Escalade

The Cadillac Escalade är en lyxig SUV som är en favorit för customizers från alla samhällsskikt. Uppgradering av stereo är sannolikt den första anpassning utförs på Escalade att förbättra ljudet, lägga subwoofers och maximera underhållning i bilen erfarenhet. Byta ut den ursprungliga huvudenheten på Cadillac Escalade tar några grundläggande verktyg och en monteringssats när man installerar ett enda DIN stereo. Saker du behöver
Skruvmejsel
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
GM monteringssats
Visa fler instruktioner
1

bort instrumentpanelen som omger huvudenheten genom att bända från panelens kant börjar vid vänster om ratten. Dra ordentligt från hörnet tills du hör klippen knäppa loss. Fortsätt att placera fast tryck tills panelen är fri från instrumentbrädan.
2

Helt ta bort panelen från den huvudsakliga streck kroppen, kopplar loss några ledningar för klimatkontroll eller extra knappar. Ställ panelen på ett säkert område för att göra plats för att arbeta.
3

Dra spaken på varje sida av Cadillac Escalade s stereo till Lossa säkerhetsmekanismen. Skjut huvudenheten ur instrumentbrädan och lossa kablarna bakom radion.
4

Snap GM antennadaptern på slutet av den ursprungliga antennkabeln. Fäst adaptern ledningsnätet på den ursprungliga selen och låt den hänga från instrumentbrädan.
5

Montera radio i stereo enhetens monteringssats genom att fästa den med de medföljande skruvarna. Anslut ledningsnätet och antennen på baksidan av den nya stereon.
6

Skjut monteringssats och stereo i instrumentpanelen och lås dem på plats med de säkra spakarna. Slå på radion och kontrollera att alla högtalare och kontroller fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80460.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.