Hur man installerar en stereo i en 1994 Buick Regal Custom

I lager stereo i en 1994 Buick Regal Custom var utformad för att göra det svårt att installera en eftermarknad stereo i instrumentpanelen genom att dela upp radion och bandet modul i två komponenter. Eftermarknaden gjorda boende, men gör det möjligt för dig att installera en ny stereo i din äldre bil, lägga till funktioner som en in-dash skärm eller en iPod-anslutning. Detta kan också få upp andrahandsvärdet på bilen som en extra sida bonus. Saker du behöver
Nylon brytjärnet
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Fordonsspecifika kabelnätet
Fordonsspecifika dash kit
Radio ersättare ficka
Blue rumpa kontaktdon
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
skruvmejsel
Aftermarket
stereo
Visa fler instruktioner
1

Placera bar nylon pry mellan instrumentbrädan trim bezel runt övre radiomodul och instrumentbrädan och dra tillbaka för att dra bezel bort av instrumentbrädan. Unbolt modulen fabriken radion från instrumentpanelen med 1/4-tums Ratchet och uttag, sedan installera pocket radio ersättare i tomrummet i streck med samma fästen. Skjut streck trim bezel tillbaka på instrumentbrädan.
2

Ställ baren nylon bända mellan träfibrerna trim runt kassettdäcket under instrumentpanelen ventiler och instrumentbrädan och dra den tillbaka till poppa av trim . Ta bort det gamla kassettdäcket från instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats, dra ut kablaget från baksidan. Ställ den fordonsspecifika streck satsen i kassettdäcket fästen och skruva den på plats med hjälp av 1/4-tums Ratchet och uttag. Skjut tillbaka trä bezel på instrumentbrädan.
3

Använd kabelskalaren att avlägsna 1/4-tums av tråd avskärmning av ändarna av fordonsspecifika kabelnätet och sele som kommer med eftermarknaden stereo. Crimp varje motsvarande färg på de två selar tillsammans med den blå rumpa kontakter och crimpers tråd.
4

Anslut ena änden av selen du gjorde i steg 3 i selen som du kopplade från kassettdäcket i Steg 2. Montera buren som kommer med den nya stereon i bilens specifika dash kit med skruvmejsel. Anslut den andra änden av selen till baksidan av den nya stereo. Skjut stereo i buren tills du hör två hörbara klickljud anger stereon är på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81536.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.