Hur man byter Compact Disc Player 5070 i en Isuzu Rodeo

Den Isuzu Rodeo kom med antingen en kassettbandspelare, cd-spelare eller cd-växlare. Premien radio modell 5070 var en in-dash, sex-CD-växlaren och AM /FM-combo enhet. Om din CD-växlaren har slutat att fungera, men du vill ersätta den med en ny. Helst ska du använda en ersättare Isuzu fabrik radio att göra installationen enkel. Processen är densamma för Isuzu Rodeo och Honda Pass, när fordonen delade många komponenter. Saker du behöver
Tänger
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa den negativa muttern batterikabeln med tång, och sedan haka loss kabeln från batteriet att isolera den och förhindra stötar.
2

Öppna askkoppen under radion. Ta tag i metall fack inuti askkoppen och lyft ut den med fingrarna. Under metall facket, hittar du en liten Phillips skruv. Ta bort den, skjut sedan ut askkoppen.
3

tag i nedre kanterna på radion surround panelen. Dra kraftigt att haka den nedre halvan av panelen, och dra sedan bort den övre delen för att ta bort den från instrumentbrädan. Panelen är fäst med enkla nitar på den andra sidan.
4

Ta bort de två skruvarna från varje sida av CD-spelaren. Dra ut den och koppla ur de två anslutningarna från baksidan. Den större är ledningsnätet. Den mindre är antennkabeln.
5

Koppla in antennkabeln i den nya CD-spelaren, och sedan koppla in kablaget. Om du inte installerar en Isuzu fabriken radio, måste du hänvisa till de specifika instruktioner som medföljde eftermarknaden radion för att koppla enheten till Rodeo.
6

Skjut den nya CD-spelaren i instrumentbrädan och fäst den med de fyra skruvarna.
7

Placera radion surround panelen tillbaka mot sitt fäste. Skjut upp ordentligt för att knäppa de bästa nitar i och skjut botten i.
8

delvis in askkoppen och sedan sätta i och dra åt Phillips skruv. Placera metall fack inuti askkoppen. Stäng askkoppen.
9

Fäst den negativa kabeln till batteriet. Dra åt muttern. Testa den nya CD-spelaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82601.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.