Hur man installerar en radio i en 2001 Toyota Corolla

I lager stereo i en 2001 Toyota Corolla kommer inte med en massa alternativ, åtminstone inte de flesta av de som finns idag. Detta betyder inte att din bil har fastnat i stenåldern. Det betyder bara att du måste få en eftermarknad stereo med de funktioner du vill. Saker du behöver
kryssmejsel
Fordonsspecifika dash kit
Fordonsspecifika kabelnätet
Aftermarket stereo
skruvmejsel
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
Visa fler instruktioner
1

Skjut metall bur som kommer med eftermarknaden stereo i bilen-specifika dash kit. Använd skruvmejsel för att låsa metallburen till satsen genom att trycka in flikarna. Skjut eftermarknaden stereo i buren tills den låses på plats.
2

Lägg ut ledningsnätet som kommer med eftermarknaden stereo på en arbetsyta. Skala bort 1/4 tum från slutet av varje tråd på selen, med hjälp av tråd strippor. Pressa en blå rumpa kontakt på varje skalad kabel, med hjälp av tråd crimpers.
3

Lägg ut fordonsspecifika kabelnätet på samma arbetsyta. Skala bort 1/4 tum från slutet av varje tråd på selen, med hjälp av tråd strippor. Varje tråd på varje sele är färgkodade och märkta. Matcha upp trådarna på varje sele och pressa ihop dem, använda blå rumpa kontakter och crimpers tråd.
4

Anslut ena änden av den kombinerade ledningsnätet till baksidan av eftermarknaden stereo, anslut sedan andra änden i ledningsnätet från instrumentbrädan. Anslut antennen sladden på baksidan av stereon, sedan montera streck satsen och stereo montering i instrumentbrädan, med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Skjut radion ramar tillbaka på instrumentbrädan för att säkra klippen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81040.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.