Hur man installerar en alpin FULL SPEED Anslutning KCE-422i till huvudenheten

Ansluta en iPod eller iPhone till din Alpine huvudenhet kan åstadkommas på flera sätt. Ett billigt alternativ innebär en FM-sändare eller FM-modulator, som används för att ansluta olika externa stereo komponenter som skall spelas via huvudenheten. Båda alternativen förbjuda användaren från att styra iDevice gränssnitt via huvudenheten. För att ansluta till stereoanläggning och har förmågan att navigera i användargränssnittet på stereon, behöver du Alpine KCE-422i. Saker du behöver
Justerbar hylsnyckel
Vehicle reparationshandbok
Trim panel borttagningsverktyg
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilens huv för att komma den jordande kabeln ansluten till batteriet. Lossa bulten på den negativa batterikabeln (även kallad jordkabeln) med en justerbar hylsnyckel. Avlägsna kabelns klämma från den negativa batteripolen post och ställ in kabeln åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

bort bilens huvudenhet från stereo docka innanför instrumentbrädan. Konsultera manualen reparationsinformation för förfaranden för att ta bort stereon specifik för din bil, s märke och modell. Gemensamma åtgärder för att ta bort stereon däck inkluderar borttagande eller förskjutning av instrumentpanelen paneler med en kåpa verktyg samt borttagande av de skruvar som håller enheten i stereo fästet, som kräver en hylsa och spärrskaft eller skruvmejsel.

Billiga 3

Skjut Alpine-huvudenhet från stereo docka tillräckligt långt för att nå den bakre panelen.
4

Lägg full fart anslutning ingång via en väg in i stereo docka . Vanligaste vägar till Dock inkluderar handskfacket och /eller förvaringsutrymmet under huvudenheten. Anslut KCE-422i cirkulär anslutning input i uttaget på höger sida av stereon enhetens baksida.
5

Skjut däcket tillbaka in i bilens stereo docka och ersätta skruvar för att hålla det inom instrumentbrädan. Byt ut alla instrumentpanel paneler som du tog bort för att extrahera stereoanläggning. Följ installationsanvisningarna i reparationshandboken för vägledning. Återgå till fordonet, s motorrum
6

Byt grundstötningen kabelns klämma över den negativa batteripolen post och dra åt skruven på klämman med nyckeln.. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82680.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.