Hur man tar bort radion i en Hyundai Sonata

I 25 år har Hyundai Sonata varit en stapelvara i medelstora sedan fordonskategori. Under åren har stereon har sett sin beskärda del av uppgraderingar, från CD-spelare till Mp3 kapabla stereo däck. Om du vill ersätta din fabrik radioapparater med eftermarknaden enheter eller reparera stereon, du kan välja att ha radion avlägsnas genom en ljud tekniker, eller du kan göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln (eller jordkabeln) från Hyundai batteriet. Använd en Phillips skruvmejsel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från den negativa batterikabeln och vila bort den från batteriet.
2

Öppna handskfacket för att komma till streck trim fästskruvarna. Ta bort skruvarna som sitter på toppen av handskfacket öppning med en Phillips skruvmejsel. Dra streck prydnadslisten från instrumentbrädan avslöjar stereo monteringsskruvar.
3

Ta bort de två skruvarna på undersidan av stereon med hjälp av en Phillips skruvmejsel.
4

Ta bort de två skruvarna i botten av de två streck paneler på vardera sidan av stereon med en Phillips skruvmejsel. Avlägsna panelerna för att avslöja de två skruvarna på vardera sidan av stereo. Ta bort skruvarna som håller fast stereon i stereo fäste.
5

Dra Sonata radio från instrumentbrädan tillräckligt långt för att komma åt ledningarna ansluts till baksidan av enheten.
6

Dra viragrupper från baksidan av stereon. Greppa de fyra grupperna (antenn, högtalare, strömförsörjning och förstärkare) av plast tråd bindemedel, inte de ledningar själva. Dra ut stereon helt från instrumentbrädan av Hyundai.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80823.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.