Hur du ändrar högtalare med en Infinity System Amp

Byta bil högtalare kan vara en snabb och enkel uppgift att utföra. Högtalare använder högtalarkabel för att ansluta till de viktigaste stereoanläggning av en bil eller i en bil förstärkare. Denna förstärkare tillhandahåller den nödvändiga kraften och signalen för att generera ljud. Före byte talare, alltid se till att din bil och bilstereo är avstängda. Alltid byta ut högtalarna med en jämförbar högtalare. Om strömmen till förstärkaren är för hög eller för låg, kan det skada de nya högtalarna. Ändra bilens högtalare, beroende på var högtalarna är placerade, kan ta mellan 10 minuter och 30 minuter per talare. Saker du behöver
skruvmejsel
Högtalare
Infinity förstärkare
Visa fler instruktioner
1

lokalisera bilens högtalare anslutna till Infinity förstärkaren. Högtalarna kan vara placerad i instrumentbrädan, dörrar, tak eller bakre däck på bilen. Den bakre däcket är det område som ligger nedanför bakrutan på bilar. Ta bort gallret eller skyddet från dessa högtalare.
2

bort högtalarna från deras fäste. Högtalarna är nästan alltid hålls på plats av flera skruvar. Helt enkelt skruva loss dessa skruvar och dra högtalarna ur fästet.
3

Koppla bort högtalarkabeln från de gamla högtalarna. Högtalarkabeln ansluter högtalaren till Infinity förstärkaren. Ta bort den gamla högtalare och ersätta med en högtalare av samma storlek. Speaker monteringar endast utformad för att rymma en särskild högtalare storlek. Sätt tillbaka högtalarkablarna till den nya högtalaren.
4

Montera nya högtalare i högtalaren fästet och fäst den med skruvarna som togs bort tidigare. Återställa högtalaren med högtalargallret eller skyddskåpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81427.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.