Hur man installerar en bil Subwoofer till en Hussystem

Koppla ihop en bil subwoofer för en hemstereo ansökan är helt genomförbart. Vissa saker måste beaktas för det hela att fungera korrekt, men resultatet kan bli ett underbart klingande hem system som har stor bastoner. Saker du behöver
Bil subwooferSpeaker wireSpeaker boxWire strippor (om tillämpligt) RCA-anslutningar och kablar (i förekommande fall)
Visa fler instruktioner
1

Räkna ut Ohm utgång enheten, det är en kabelbox, mottagare, DVD-spelare eller annan enhet. Alla 8 Ohm enheter bör paras med 8 ohm högtalare, 4 Ohm till 4 ohm, och så vidare och så vidare. Din ljudet blir renare och högtalaren mycket mindre sannolikt att blåsa om detta görs.
2

Räkna ut effekt av enheten, eller hur många watt den sänder ut till högtalarna, både toppeffekt och RMS, vilket är 70 procent av sin toppeffekt. Skickar 200 watt i en högtalare konstruerad för att hantera bara hundra, kommer att kraftigt förkorta livslängden på högtalaren. Matcha dessa enheter så nära som möjligt.
3

Placera högtalaren i en låda som kommer att förbättra dess prestanda, om det inte redan är inramad. Om både effekt och Ohms matcha upp, kan du byta ut ett befintligt hus talare av samma dimensioner med en bilstereo högtalare, liksom. Om du använder din egen box, installera en crossover som endast kommer att skicka de låga signaler till bashögtalaren, ger en skarp, rent ljud.
4

Anslut högtalaren till huvudenheten via högtalarkabeln. Om enheten använder RCA-anslutningar, kan det vara nödvändigt att modifiera uppkopplingar på högtalaren eller låda. Om genomförandet av de traditionella röda och svarta klämman-down stil anslutningar, helt enkelt bara högtalarkabeln och krok negativ till svart och positiv till rött. Positivt är normalt tråden med en rand på det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80499.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.