Instruktioner för en Exonic EXD 7070

Den Exonic EXD 7070 är en radio och mediaspelare för din bil . Det gör att du kan spela din favoritmusik , antingen via skiva eller via mediaspelaren . Den är kompatibel med CD , DVD , CD - R och CD - RW . Det har också utgångar för video- och ljud -och MP3- spelare . Använd din Exonic EXD 7070 är en snabb och enkel process . På bara några minuter , kommer du att spela dina favoritlåtar . Instruktioner
1

Ange din bil och sätt in nyckeln i tändningslåset . Tryck på "Power " -knappen på din EXD 7070 , om den inte är påslagen redan .
2

Tryck på " Set Up" , under " Power" -knappen . Tryck på uppåt-eller nedåtpilarna för att spara timmar och minuter för tiden .
3

Tryck på " Eject " -knappen till höger i facket . Den har en symbol för en triangel . Placera en skiva i facket . Tryck på " Play /Pause " -knappen för att spela skivan .
4

Anslut din MP3-spelare till Exonic EXD 7070 . Tryck för snabbspolning framåt eller bakåt -knapparna för att välja en låt du vill höra . Tryck på " Play /Pause " -knappen för att lyssna på låten .
5

Tryck på upp- och ned volymknapparna för att justera ljudet .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82765.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.