Hur man gör en Kicker 12-tums Subwoofers Box

En subwoofer återger de lägsta frekvenserna sänds från bilens stereo. Installera två Kicker 12 tums basar i en låda, även kallad en inhägnad, och lägga den till bilens stereo kommer att dramatiskt öka basnivån du kan höra. Med rätt verktyg och förmågan att beräkna det utrymme som krävs, kan du bygga din egen baslåda. Saker du behöver
Måttband
Torrtillverkade TRÄFIBERPLATTA
Bordssåg
Pencil
Sticksåg
Högtalaruttag cup
Skruvmejsel
trälim Sida 2 - tums eller skruvar
silikon täta
tätningspistol
14-gauge högtalarkabel
Visa fler instruktioner
Bestäm Box Storlek
1

bestämma storleken på lådan med fabriken riktlinjerna i subwoofern förpackningen. Om du inte har fabriken riktlinjer, måste du bestämma den minsta storlek kravet genom att mäta en av de två Kicker subwoofers med ett måttband. Börja med att mäta diametern på högtalargallret och lägga till två inches. Detta är den lägsta höjden på lådan.
2

Bestäm minsta bredden på lådan. För att åstadkomma detta, multiplicera mätningen från steg ett och två, eftersom det finns två 12 tums Kicker subwoofer.
3

bestämma djupet av lådan genom att mäta längden av frontkanalerna och tillsats av två inches. Addera Förberedelser
4

Skär fyra bitar av medelhög densitet fiberskivor med en tabell såg. Två av de fyra delarna ska klippas enligt din minimihöjd och beräkningar bredd. De andra två delarna ska klippas efter din längd och beräkningar djup. Till exempel, om du beräknat den lägsta höjden måste vara 14 inches, medan bredden måste vara 28 inches och djupet behöver vara 15 inches, klipp två brädor som mäter 14 inches tall med 28 inches bred och två brädor som mäter 14 inches tall med 15 inches bred.
5

Placera tillverkarens subwoofer mall som medföljde Kicker 12 tums subwoofers på panelen som kommer att vara på framsidan av lådan. Använd en sticksåg för att skära ut hålen där subwoofers ska monteras.
6

Mät koppen högtalaruttaget som kommer att användas för att ansluta subwoofers till förstärkare med ett måttband. Skär ett hål i panelen som kommer att vara på baksidan av lådan använda terminalen kopp mått som en guide och en sticksåg. Addera Assembly
7

Montera högtalaren terminal cup med de medföljande skruvarna och en skruvmejsel.
8

Gå de fyra panelerna ihop med 2-tums eller skruvar och en skruvmejsel efter applicering trälim på alla fyra kanterna på varje panel.

9

Seal alla kanterna på rutan med silikon täta och en fogtätning pistol.
10

Anslut varje Kicker subwoofer till högtalaruttag cup enligt tillverkarens anvisningar med hjälp av 14-gauge högtalarkabel .
11

Kör en sträng silikon täta runt de två hålen i fronten av lådan. Placera Kicker subwoofers i hålen. Tryck ned något på varje subwoofer. Fäst subwoofers med de medföljande skruvarna och en skruvmejsel.
12

Installera högtalaren grillar med de medföljande skruvarna och en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82764.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.