Hur man installerar 6X9 högtalare för 2001 Grand Am

2001 års Pontiac Grand Am byggdes med högtalare i två platser, de främre dörrarna och bak däck. Ytterdörren högtalarna är dimensionerade på 5 1/4 inches, medan de i den bakre däcket är 6 av 9 inches i storlek. Om du ' re intresserad av att förbättra ljudkvalitet genom att ändra de bakre högtalarna till nya, högpresterande 6 - med 9-tums högtalare, det ' sa jobb som ' s väl inom räckhåll för den genomsnittliga gör-det-själv bilägaren. Saker du behöver
Panel verktyg
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på Grand Am. Dra på banden för att frigöra ryggstödet och fäll ner det.
2

Side kanten av en panel verktyg under kanterna på de fyra runda plast klämmorna på framsidan av den bakre däcket panelen. Bänd klippen ur panelen.
3

Bänd kanter stolpeklädseln på passagerarsidan av bilen upp (området direkt framför den bakre däck). Dra trim och ta bort den från bilen.
4

Dra däck panelen framåt, med början på passagerarsidan, och ta bort den från bilen.
5

Skjut tillbaka plastclips på omkretsen av högtalaren med fingrarna. Dra högtalaren ur däcket och dra ur kontakten på baksidan.
6

Koppla in den nya högtalaren och placera den i öppningen. Skjut klippen på högtalaren för att hålla den på plats. Byt däck panelen och trimma genom att vända era steg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81594.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.