Hur man installerar en JVC Bilradio

Victor Company of Japan, känd som JVC, gör en mängd elektronik utrustning för konsumentbruk. Företaget är mest känt för att utveckla den första VHS-videobandspelare, men dess eftermarknad bilradioapparater också har en stark följande. JVC radioapparater använder en universell passform modell som kan monteras på alla fordon med en standard storlek 1-DIN huvudenhet. Beroende på din bil, kan JVC bara skjuta in och låsa i instrumentpanelen, eller du kan behöva för att fästa den med skruvar. När den gamla radion är ute, måste du veta hur man installerar den nya radion. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Anslut antennen på baksidan av JVC radio. Antennen kontakten ser ut som en stor, enkel, A /V-kabel. Det är normalt en kvinnlig ände, med en polerad spets. Sätt i antennen till antenningången uttaget märkt på baksidan av JVC radio.
2

Anslut fabriken elektriska ledningar på baksidan av radion. Ledningarna som styr huvudenheten måste pluggas in i nålas kortplatsen på baksidan av JVC radio. Tryck in kontakten hela vägen i kortplatsen tills det klickar och låser fast.
3

Sätt huvudenheten i instrumentpanelen och passa in monteringshålen på radion med Center konsoler gjorda för radion. Gängan och dra åt fästskruvarna. Det finns vanligtvis fyra skruvar som används för JVC radio.
4

Skjut in radion på instrumentbrädan hela vägen tills det klickar. Vissa JVC-modeller på GM-fordon (eller andra USA-tillverkade bilar) använda en självlåsande mekanism. Skjut in radion i DIN facket tills den låses.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80633.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.