Hur man fixar en Dual Bil CD-spelare

Dual är en bilstereo-utrustning tillverkare som främst fokuserar på stereo mottagare. Med en Dual bil CD-spelare kan du lyssna på insatta cd-skivor samt anslutna USB-minnen och även MP3-spelare. Men som med andra stereo-mottagare, kommer ni då att stöta på problem med uppspelning. Detta kommer att göra det nödvändigt att felsöka stereon och ditt fordon för att peka ut den exakta problemet. Saker du behöver
Bil bruksanvisning
utbytessäkring
Visa fler instruktioner
1

Koppla fronten av Dual CD-spelare. Vissa CD-spelare har utfällbara faceplates som ger tillgång till CD-spelaren. Om spelaren inte läsa skivor eller anslutna MP3-spelare, eller LCD-skärm bara inte fungerar, måste du återställa spelaren. Att ta bort fronten gör just detta. Håll ned liten låsknapp på sidan av spelaren, dra plattan åt vänster för att ta bort den. Låt den vara avstängd i några minuter och anslut den till stereon.
2

Spray några skott av komprimerad luft i CD facket på Dual spelaren. Om insatta skivor hoppar över, är spelaren förmodligen smutsig. Den komprimerade luften avlägsnar damm och annat skräp runt spelaren objektivet.
3

Byt stereoanläggning säkringen om den inte längre driver på. Detta innebär att du har blåst en säkring i bilens fusebox. Kolla din instruktionsbok för exakt säkring och fusebox plats. Skjut ut den skadade säkringen och sätt in som ersättare. Ström på fordonet att återfå funktionerna i spelaren.
4

Mata ut CD-skivan från spelaren och koppla bort den främre fronten om du får ett "fel" budskap. Placera plattan tillbaka till spelaren och sätt in CD när återställningen är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82521.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.