Hur man installerar en stereo i en Toyota Tacoma

Toyota Tacoma har funnits i decennier och är lika populär som någonsin. En äldre Toyota Tacoma är redo att ha stereo ut, vilket kräver avlägsnandet av de lägre streck paneler med några grundläggande verktyg. Byta ut stereon på Toyota Tacoma ger bättre ljudkvalitet och nyare funktioner som en dockningsstation för iPod och MP3-kapacitet. Saker du behöver
10 mm hylsa
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa polen på batteriet. Du bör göra detta innan något arbete påbörjas på en elektronisk komponent i din Toyota Tacoma för din egen säkerhet.
2

Ta bort de två skruvarna och en 10mm bult från botten instrumentpanelen under ratten. Dra ut parkeringsbromsen hantera och ta bort de två skruvarna dolda bakom den. Dra panelen ut tillräckligt för att koppla ur brytaren Huvlås. Dra bort panelen från instrumentbrädan och ställ den åt sidan.
3

Hitta och ta bort en 10mm bult längst ner till vänster i handskfacket och en skruv längst ner till höger. Öppna handskfacket och ta bort tre skruvar från den övre delen av trim. Använd dina fingrar för att bända i övre högra delen av instrumentpanelen tills det lossnar. Vissa modeller har en kabeldragning anslutning som ska häktas för att helt ta bort trim.
4

Hitta skruven i det övre högra hörnet där handskfacket var och ta bort den. Flytta till botten av mittkonsolen och unsnap klippen, med början längst ned tills hela mittkonsol är gratis.
5

Dra i änden för vreden från bilderna klimatkontroll eller rattar och försiktigt bända kontrollerna ur instrumentbrädan. Leta reda på en skruv under radion och ta bort den. Dra stereo ur instrumentbrädan och lossa kablarna bakom radion.
6

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga selen och koppla in den på baksidan av den nya huvudenheten. Skjut stereo i instrumentbrädan och fäst den med den ursprungliga skruven. Anslut den negativa batterikabeln.
7

Sätta på radion och kontrollera att allting fungerar som det ska. Byt klimatkontroll, trösta trim och återstående streck paneler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80495.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.