Hur man installerar en stereo i en Oldsmobile Alero

Uppgradering av Oldsmobile Alero stereo är en vanlig modifiering över tråkig fabrik huvudenheten. Byta ut den gamla radion för en ny huvudenhet ger dig bättre ljud och funktioner tillgängliga i den ursprungliga enheten. Byta ut stereon på Oldsmobile Alero är ett enkelt projekt med rätt delar och tar ungefär en timme. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
GM Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabel och fäst den på ett säkert sätt. Ställ in parkeringsbromsen och flytta reglaget till "D"-läget om det är en center skift modell.
2

Bänd trim runt radion gratis genom att applicera ett tryck på det nedre högra hörnet av panelen tills alla sex clips släpper. Leta upp och ta bort de fyra skruvarna som håller stereon till Oldsmobile Alero streck. Dra huvudenheten ur instrumentbrädan och lossa kablarna bakom radion.
3

Montera den nya radion i GM radio monteringsadaptern per tillverkarens anvisningar. Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga sele och skjut antennadaptern över antennkabeln.
4

Anslut kabelstammen adaptern och antennen på baksidan av den nya stereon. Skjut hela enheten i instrumentbrädan till att inte klämma kablarna. Säkra stereo med de fyra ursprungliga skruvarna.
5

Anslut den negativa batterikabeln och slå på radion. Verifiera alla kontroller och stereohögtalare fungerar. Byt kanten runt stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80473.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.