Hur öka basljudet på en högtalare med en kondensator i en serie med en högtalare

basåtergivningen uppnås genom högtalare kallas subwoofers, dessa högtalare spelar dedikerade lägre basfrekvenserna och är utformade specifikt för denna funktion. En av orsakerna till dåliga resultat subwoofers är brist på makt. Om en kraftfull subwoofer inte får den kraft den behöver, så kommer det att ge en svagare ljud. En kondensator hjälper strömförsörjning till subwooferns förstärkare under tider av topprestanda. Kondensatorn ansluts till batteriet och lagrar ström till förstärkaren så att när hög strömförbrukning inträffar (spela bas-tung musik högt), förstärkaren och subwoofern får tillräckligt med ström. Saker du behöver
driver högtalare ledningar
Visa fler instruktioner
1

Koppla förstärkarens strömkablar från bilens batteri.
2

Ta strömkablarna är anslutna till förstärkaren. Dessa är de kablar som är anslutna till bilbatteriet och även den "effekt" kontakter på förstärkaren. Kom ihåg vilken kabel är positiv och som är negativt.
3

Anslut dessa kraftkablar till "Ström In" portar på kondensatorn. Det kommer att finnas två portar, en "+" eller "positiv" och "-" ". Negativt" eller Kontrollera att rätt kablar (positiv och negativ) gå till deras matchande kontakter.
4

Skär samma typ av kabel som används för att köra ström från batteriet till förstärkaren. En betydligt kortare längd kommer att behövas. Skär två längder med denna svetstråd mellan 3 till 4 meter. Välj en tråd för att vara den positiva tråd och en att vara den negativa kabeln.
5

Anslut en av kablarna till "Power Output" negativa terminalen på kondensatorn. Anslut den andra änden av kabeln till den negativa kraften ingången på förstärkaren (där den negativa kabeln togs bort från tidigare).
6

Anslut de andra trådarna till "Power Output" positiva terminalen på kondensator. Anslut den andra änden av kabeln till den positiva effekt ingång på förstärkaren (där den positiva tråden togs bort från tidigare).
7

Anslut stereons strömkablar tillbaka till bilens batteri. Starta fordonet och vänta i ungefär 10 minuter för att ladda kondensatorn. Spela inte stereon under denna tid. Efter 10 minuters testa stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81995.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.