Vilka är fördelarna med en kondensator?

En kondensator är ungefär som ett batteri. Det används i installationer bilstereo för att förstärka den effekt som matas av batteriet. Många eftermarknaden förstärkare och subwoofers kräver mer ström än vad bilens batteri kan producera. En kondensator lagrar extra kraft för de gånger då topprestanda krävs. Mindre Battery Drain

Den mest uppenbara fördelen av att använda en kondensator är att bilens batteri inte kommer att uppleva överdriven dränering. Utan en kondensator på batteriet skulle bli utfiskade av förstärkaren efterfrågan. Detta kan resultera i att bilen faktiskt förlora makten och döende. En kondensator ser till att bilens batteri alltid har en hälsosam mängd laddning kvar.
Kraftfulla stereoapparater

kondensatorer har aktiverat mobila stereo entusiaster för att installera utrustning som inte är möjligt innan kondensatorer. Utan en kondensator, kan en bils batteri hantera säkert en 500-watts belastning, men inte mycket mer. Dagens stereoapparater (förstärkare och subwoofers) kan kräva flera tusen watt. Kondensatorer är det enda sättet sådana stereoapparater är genomförbara alternativ.
Oavbruten musik

Utan en kondensator, kan basen vara svag. Under topprestanda gånger, varvid strömförbrukningen resultat i utförandet av stereon äventyras. Snarare än kraftfulla hits av basen, yttrar stereo en mesig duns. Basen får inte ens träffa om förstärkaren inte kan generera tillräckligt med ström från batteriet. Har också sparat utrustning skadas
Mindre skadad utrustning

kondensatorer. Utan en kondensator, kan batterierna, förstärkare, subwoofers och bilens elsystem lätt skadas av överdriven dra av makten. Kondensatorer har eliminerat problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82762.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.