Metra S10 Instruktioner

Metra är ett företag som gör montering av utrustning och eftermarknads elektronik. Eftersom de radioapparater som kommer installerade från fabrik på S10 pickup, medan tillräcklig, bara inte klippa det för en del av sina ägare, de vill ha en mer kraftfull radio och högtalare för bättre ljudkvalitet. Eftermarknad radioapparater inte brukar komma i olika storlekar. Ibland bara inte passar i fabriken montering trim. Använda ett Metra monteringskit för en eftermarknad radio botemedel som problemområden. Metra S10 monteringskit inte bara kompletterar en ny radio, är det lätt att installera. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Hylsnyckelsats
1/4-tums mutterdragare
Ratchet skiftnyckel
Trådskalare
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Lossa skruvarna ovanför hastighetsmätaren klustret med en stjärnskruvmejsel. Ta bort askkoppen. Ta bort skruven i askkoppen bostäder.
2

Ta bort den nedre ramen rattstången genom att skruva loss de två skruvarna som håller den på plats. Dra ut streck trim panel genom att dra den tills clipsen släpper. Koppla strömbrytare ledningar på baksidan av ramen och ta bort infattningen.
3

Lossa de fyra skruvarna som håller panelen klimatkontroll och ta bort panelen.
4

Skruva ur de fyra skruvarna som håller monteringsfabriken radio på plats. Dra radio och radioficka ur instrumentbrädan. Koppla loss kablarna från baksidan av radion.
5

Avlägsna radioficka från den gamla radion genom att skjuta sidoflikarna på radiohöljet från mellan monteringsflikarna på fickan.

6

Slip en vagn bult genom hålet anordnade på vardera sidan från insidan av den nya radio-och skruva ett sätt mutter del på vagnsbulten. Skjut de U-formade utskärningar på monteringsflikarna på radioficka på vagnsbultarna, mellan muttern och den nya radio-bostäder. Dra åt muttrarna med rätt storlek uttaget på en 1/4-tums drivmutter chaufför.
7

in axelstöd i den nya radio-bostäder. Sätt den nya radion i Metra kit, centrering radion inlägg i axelstöd. Thread radio inlägget nötter, från den nya radio-kit, medsols på radio inlägg och dra åt dem med en hylsnyckel monterad på en spärrnyckel.
8

Klipp av kontakten fabriken radio med en kabelskalare . Anslut den nya radio-kontakten till befintliga ledningar, efter radio tillverkarens instruktioner. Om det finns några kablar som inte används, tejpa ändarna på dem med eltejp.
9

Slip den nya radio i instrumentbrädan och fäst den med samma fyra skruvarna höll den gamla radion på plats .
10

Byt resterande instrumentpanelen och trim delar i omvänd ordning de togs bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82761.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.