Hur man installerar en stereo i en 1995 Miata

Mazda MX-5 (känd som en Miata i Nordamerika) är en tvåsitsig sportbil som produceras av den japanska tillverkaren. Det kom med en fabriksmonterad fråga stereo, innefattande en AM /FM-mottagare och en kassett eller CD-spelare. Du kan installera en ny eftermarknad stereo i MX-5 genom att anpassa ledningarna för att möjliggöra en eftermarknad stereo som ska anslutas till Mazda elektroniska systemet. Den ursprungliga radion måste först tas bort för att komma åt ledningarna. Saker du behöver
Skiftnyckel
Trim borttagningsverktyg Sida 2 DIN nycklar
Kablage Adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla kabeln från minuspolen på bilbatteriet med en skiftnyckel.
2

Kräng av tunna paneler på vardera sidan av radion med trim borttagningsverktyg.
3

Infoga DIN borttagningsnycklarna i skårorna dolda under panelerna på varje sida av radion tills de klickar på plats. Dra på tangenterna för att dra stereon ur instrumentbrädan. Lossa kablaget från baksidan och dra ut den svarta kabeln radioantenn.
4

Skjut eftermarknaden radion i installationen bur som kom levereras med radion. Skjut in den tills den klickar på plats. Fäst hylsan till en frontplatta adapter om du installerar en enstaka DIN radio snarare än en dubbel DIN. Skjut installationen buren genom fronten och böja flikarna på slutet i spåren på baksidan av fronten.
5

Anslut den svarta radion antennkabeln i radioantenn porten på baksidan av eftermarknad stereo. Bifoga en adapter kablage till kablaget i bilen. Fäst den andra änden av adaptern till kabelstammen på eftermarknaden stereo. Skjut anslutningarna tillsammans tills de klickar på plats.
6

Skjut in enheten i instrumentbrädan bostäder. Se till att inte fälla någon av ledningarna. Återanslut bilbatteriet. Slå på radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82798.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.